• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

Gourmand Vendéglátó-ipari, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakképző Iskola

OM azonosító: 035555, Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0220-05

Intézményakreditációs lajstromszám: AL-2670, Adószám: 18168396-1-41

PDF Nyomtatás E-mail

CUKRÁSZ, SZAKÁCS, PINCÉR TANFOLYAM INDUL
az új OKJ szerint!
 Érdeklődés és beiratkozás az alábbi az alábbi elérhetőségeken:
koczor.zsuzsanna(kukac)gourmand-iskola.hu;
(+36-1) 4035504; (+36-1) 4033585


Változott az OKJ-s szakképesítések követelménye!
Az új törvény meghatározta a tanfolyamok minimális óraszámát,
amely többszöröse az előzőeknek, ezáltal a képzés résztvevői alaposabb, részletesebb tudásra tesznek szert.

Változik a szakmai vizsgáztatás rendje is:
Komplex szakmai vizsgát kell tenni az összes modul anyagából egyszerre.

AZ ÚJ KÖVETELMÉNY 2013. szeptemberében LÉPett HATÁLYBA,
képzés már csak az emelt óraszámokkal és feltételekkel indítható!


Bővebb információért kattints ide!

Egyéb  OKJ képzéseink:

Bármixer tanfolyam

Barrista tanfolyam

Sommelier tanfolyam

Hajópincér, felszolgáló tanfolyam

Számítástechnika tanfolyam

Bővebb információ:

személyesen a képzés helyszínén,

vagy telefonon +36-1-403-3585; +36-1-403-5504; +36-30-217-6393

 
Hirdetés

Közlemények

Nyilt nap az iskolában! 2014. dec. 4 de 8-10 és du 16-17 óra között. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Figyelem! Felnőttképzés OKJ cukrász,pincér,szakács következő tanfolyami nap 2015. január 10. szombat. Kezdés reggel 9.00 Tervezett tematika: délelőtt 4 órában ismétlő konzultáció, és gazdaságtan modulzáró teszt!!! A november 29-i, december 6-i,és december 13-i szombati képzési napok elmaradnak.(december 20-tól - január 05-ig téli szünet)

Iskolánk tanulóiból az 1. csoport az Erasmus + Európai Uniós pályázat keretén belül, egy hónapos gyakorlati képzésen vesznek részt különböző németországi három-négy csillagos szállodákban és éttermekben. A gyakorlat ideje alatt a diákoknak lehetőségük nyílik a német munkamorál és gasztronómiai szokások megismerésére és a nyelvtudásuk elmélyítésére. A gyakorlat sikeres befejezése után a résztvevő tanulók Mobilitási Igazolványt kapnak.

Erasmus+ Thüringia képek

Határtalanul program 2014!

Minden nap más finomság a Mandula Cukrászdában! Térjen be hozzánk!

Névnap

Ma 2014. November 28., Péntek, Stefánia napja van. Holnap Taksony napja lesz.