ÉRETTSÉGIZETTEKNEK SZAKÁCS, CUKRÁSZ, PINCÉR ÉS VENDÉGLÁTÁSSZERVEZŐ OKJ-S SZAKMAI KÉPZÉS

A Gourmand Középiskolában a 2017/18-es tanévben is indulnak érettségire épülő nappali tagozatos szakács, cukrász, pincér és vendéglátásszervező szakmai képzések.


Van már érettségid és szeretnél egy remek szakmát adó nappali képzésre járni? Nálunk, a Gourmand Középiskolában 4 vendéglátóipari szakmából is választhatsz; szakács, cukrász, pincér vagy vendéglátásszervező végzettséged lehet a második év végére. Ha szorgalmas vagy, a két év során párhuzamosan két végzettséget is szerezhetsz.Szakács képzés érettségizetteknek: ha elvégzed képzésünket , a vendégek elvárásainak megfelelő ételválasztékot tudsz kialakítani és elkészíteni, valamint az elkészített ételeket minőségi színvonalon tudod tálalni éttermekben és egyéb helyszíneken lévő vendéglátó-ipari egységekben.
Betölthető munkakörök pl.: grill szakács, hajószakács, hidegkonyhai szakács, melegkonyhai szakács, pizzakészítő szakács


Cukrász képzés érettségizetteknek: ha elvégzed képzésünket, süteményeket, fagylaltokat és más cukrászati finomságokat tudsz majd elkészíteni, figyelemmel azok ízbeli változatosságára, esztétikai megjelenítésére, a vásárlási, megrendelési igényekre.
Betölthető munkakörök pl.: süteménykészítő, tortakészítő, fagylaltkészítő, marcipánfigura készítő, karamell dísz készítő, bonbonkészítő.


Pincér képzés érettségizetteknek: ha elvégzed képzésünket, a vendégek által igényelt, illetve az ajánlott termék felszolgálását és a kapcsolódó szolgáltatásokat a legmagasabb szakmai színvonalon tudod biztosítani, az udvarias és szakszerű felszolgálás előírásai szerint. Megismered, hogyan fogadd a vendégeket , milyen nemzetközi protokollfajták szerint lehet részükre ételeket, italokat felszolgálni.
Betölthető munkakörök: pincér


Vendéglátásszervező képzés érettségizetteknek: ha elvégzed képzésünket, olyan vezetői, szervezői, gazdálkodási feladatokat ellátó vendéglátó szakember lehetsz, aki magas szintű, korszerű szakmai és gazdálkodási ismeretekkel és továbbfejleszthető tudással rendelkezik.
Betölthető munkakörök pl.: cukrászdavezető, étterem üzletvezetője, éttermi és rendezvényigazgató, éttermi üzletvezető, szállodai cukrászda üzletvezetője


Miért válassz minket? Jól felszerelt, modern tankonyhában; képzett és a szakmában jártas oktatóink segítségével tanulhatod meg a szakács, a cukrász, a pincér, vagy a vendéglátásszervező alapismereteket. Prémium kategóriás gyakorlati helyekre közvetítünk, ahol elsajátíthatod a mesterfogásokat.
Olyan tudást, szakmát szerzel, amivel bárhol a világban munkát találhatsz.


Miért válaszd a nappali képzésünket? Az iskolarendszerű nappali képzés előnye, hogy ugyanazon juttatásokat kaphatod továbbra is, mint az érettségi előtt középiskolásként:

  • diákigazolvány, hogy élvezhesd annak számos előnyét (utazás, koncertek, stb.)
  • családi pótlék

A képzés 2 éves, önköltséges, államilag nem támogatott. A képzésben való részvétel feltétele, hogy a kezdő iskolai év első napjáig a 25. életévedet még ne töltsd be.


A képzés tandíja (évi tíz hónappal számolva):

a, egy szak esetén 24 000 Ft/hó,
b, két szak esetén havi 36 000 Ft/hó
Illetve van egy egyszeri beiratkozási díj, ami 12 000 Ft.


Amit kapsz ezért: A két évi oktatás eredményeként komplex szakmai tudást, valamint államilag garantált kedvezményeket, majd a képzés végén eljutsz a tanulmányok befejezését jelentő OKJ-s vizsgához, melynek sikeres letételével megkoronázhatod tanulmányaidat. Innentől már előtted a lehetőség, hogy itthon , vagy akár az Európai Unió bármely országában sikeres karriert érhess el, vagy akár saját vállalkozásba kezdj.


Ne habozz, válaszd a Gourmand Középiskola szakács, cukrász , pincér , vagy vendéglátásszervező képzését, hogy

  • egy remek 2 éves szakmai képzést,
  • OKJ-s bizonyítványt,
  • családi pótlék igénybevételi lehetőségét és
  • diákigazolványt kaphassál.
Nem utolsó sorban pedig a segítségünkkel Te nyithatsz magadnak egy ajtót a szakma világába!


Jelentkezés, illetve további információ:


Gourmand Középiskola
1165 Budapest, Veres Péter út 102.

Telefonon:
+36 1 403 3585


Mobiltelefon:
+36 30 217 6393
+36 30 488 0962
+36 30 9714 858