Gimnázium

Biztos alapok a sikeres jövőhöz


A nyolcadik osztály elvégzése után még aránylag csekély azoknak a diákoknak a száma, akiknek pontos elképzelésük van a jövőjüket illetően. Általában azok, akik többgenerációs orvos/ ügyvéd/ művész/sportoló családból származnak, pontosan tudják, hogy milyen pályát válasszanak, azonban a többiek nem rendelkeznek konkrét tervekkel. De hogyan is várhatnánk, hogy 14 évesen tűpontos elképzelésük legyen arról, hogy milyen pálya a leginkább testhezálló számukra…?


JELENTKEZEM!Hagyományos, 4 osztályos gimnáziumi képzésünket tehát elsősorban azoknak a diákoknak ajánljuk, akik…

  • Még nem döntötték el, hogy milyen hivatást válasszanak, illetve, hogy hol tanuljanak tovább.
  • Tervezik, hogy a gimnázium elvégzése után főiskolára, egyetemre mennek majd.
  • Stabil, biztos, értékes tudással kívánják megalapozni a későbbi tanulmányaikat a felsőoktatásban.


JELENTKEZEM!


Miért válaszd a Gourmand Gimnáziumot?

Szakavatott, elhivatott pedagógusaink, tanáraink elsődleges célja, hogy megismerjék diákjaik egyéni képességeit, kompetenciáit, erősségeit, és ezeket szem előtt tartva, partnerként támogassák őket a tanulásban. Ezt alátámasztja, hogy tanulóink évről évre, rendszeresen vesznek részt rangos tanulmányi versenyeken, és igen kitűnő eredményekkel öregbítik iskolánk hírnevét.

A modern technikai felszereltségnek köszönhetően diákjaink ideális környezetben tanulhatnak, hiszen minden szükséges eszköz helyben a rendelkezésünkre áll.


A Gourmand Iskola gépjárművel és tömegközlekedéssel is jól megközelítő helyen van, így a szülőknek sem kell a parkolás miatt aggódniuk.

Mindezek mellett, iskolánkat kellemes, barátságos, családias hangulat, illetve kimagasló közösségi összetartás jellemez, amelyet folyamatos programokkal, kirándulásokkal is erősítünk. Nyíltnapjaink keretében Téged is szeretettel várunk, ha szívesen betekintenél a hétköznapjainkba. Gyere, látogass el hozzánk, és ismerd meg jobban intézményünket!


Mire lesz szükséged a beiratkozáshoz?


Ha szeretnéd nálunk folytatni a tanulmányaidat, akkor a központi írásbeli vizsga sikeres teljesítése után egy rövid felvételi beszélgetésen veszel részt. Végül, a beiratkozás alkalmával a 8. osztály elvégzését igazoló bizonyítványt fogjuk kérni Tőled.

Ha esetleg maradt még kérdésed, amire a fentiekben nem adtunk választ, akkor ide kattintva keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségek bármelyikén! Szeretettel várunk a Gourmand Gimnáziumban!


JELENTKEZEM!FELVILÁGOSÍTÁS, BŐVEBB INFORMÁCIÓ

E-mailben az info@gourmand-iskola.hu e-mail címen, vagy a

Tel:  +36 30 217 6393, +36 30 488 0962, +36 30 9714 858 valamint a +36 1 403-3585 telefonszámokon