ISKOLARENDSZEREN KÍVÜLI FELNŐTTOKTATÁS

ISKOLARENDSZEREN KÍVÜLI FELNŐTTOKTATÁS


Megőrizve profilunkat, a nappali képzéseinkkel azonos szakmák megszerzésére biztosítunk lehetőséget a felnőttoktatásban, a tanulók előképzettségéhez, egyéni igényeikhez alkalmazkodva, rugalmas oktatási formákban, tanfolyami képzések keretében.


Az induló képzésekről a felnőttoktatási részben részletes tájékoztatás található.


( Felnőtt OKJ-s képzések - engedélyszám: E-001141/2015 )


Az Europass bizonyítvány (az OKJ-s bizonyítvány kiegészítő része) iskolánkban igényelhető.

Ezen bizonyítvány tartalmazza a sikeres vizsgával lezárult képzés tananyagát, az OKJ-s bizonyítvány szintjét és jellegét. Jelentősége, hogy a Magyarországon megszerzett bizonyítványt értelmezhetővé, értékelhetővé, s ezáltal felhasználhatóvá teszi az Európai Unió tagállamaiban.


Felnőttoktatás - OKJ-s képzések:


Szakácsaink a speciális igénycsoportok számára is megfelelő szakszerű, napi, időszaki étrendet, ételsort állítanak össze és készítenek el önállóan, maximálisan megfelelve a korszerű, egészségtudatos, betegségmegelőző, kímélő diéták feltételeinek.


Pincéreink a vendégek elvárásai szerinti magas színvonalon tálalnak a fogyasztók számára. Leendő munkahelyükön a vendéglátóhely „arcaként” az ajánlott termék felszolgálását és kapcsolódó szolgáltatásokat magas szakmai nívón biztosítják, az udvarias és szakszerű felszolgálás előírásai szerint.


Cukrászaink a szakma kiváló ismerete mellett segítséget kapnak kreativitásuk fejlesztéséhez annak érdekében, hogy a világ bármely táján tudásuk legjavát nyújthassák.


esti és felnőtt képzesek